Belevingsplattegronden

Belevingsplattegronden

Je natuurkampeerterrein is een heerlijke plek die zo veel moois te bieden heeft.

Je hebt hard gewerkt om je terrein te laten worden wat het nu is, maar de plattegrond straalt niet de liefde en aandacht uit die jij in je terrein gestoken hebt.

Je wilt al dat moois laten zien.

Je wilt dat potentiële gasten alvast de sfeer kunnen proeven als ze je website bezoeken en een boeking overwegen.

Dat ze zich al even bij jou op vakantie wanen, zittend voor hun tentje onder de appelboom.

Je wilt je terrein met trots online kunnen presenteren en gasten aantrekken die kunnen waarderen wat jouw natuurkampeerterrein te bieden heeft.

Ik kan je hiermee helpen door middel van mijn belevingsplattegronden.

 

Hierboven zie je de belevingsplattegronden die zijn gemaakt voor eethuis & natuurcamping VoscheheugteRobersum Recreatie en natuurkampeerterrein De Rietkraag. (Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.)

Als architect maak ik altijd tal van handtekeningen gedurende het ontwerpproces. Bij het maken van belevingsplattegronden zet ik het tekenen in om de sfeer van een (natuur)kampeerterrein over te brengen in de vorm van een plattegrond. De plattegrond wordt daardoor meer dan alleen een functionele weergave van welke faciliteiten en kampeerplekken zich waar op het terrein bevinden. Hij laat ook zien wat een terrein bijzonder maakt en laat (potentiële) gasten alvast de sfeer proeven! Daardoor is de plattegrond dus ook uitermate geschikt als promotiemiddel.

Ben je recreatie-ondernemer en wil je ook dat jouw terrein ook op de plattegrond optimaal tot z’n recht komt? Lees dan verder in de brochure en neem contact met me op door te mailen naar kristelhermans@hotmail.com!

Zie je deze sfeervolle illustraties voor je in een andere context? Laat het me weten, ik ben benieuwd!